onsdag 10 juni 2009

lurar i vassen...

Hallo där igen, så oväntad många kommentarer på ett reflekterande inlägg....
Det är kul att olika synpunkter på Stockholmsarenan kommer fram. Konstigt bara att just vi boende som är kritiska mot planerna av någon outgrundlig anledning inte ska få föra vår talan enligt vissa kommentarer.

Goda argument ska prövas mot de egna tankarna men kom inte och påstå att vi inte vet att vi talar om. Har lusläst samtliga underlag som Stadsbyggnadskontoret har tagit fram och där framgår bland annat att flera tunga remissinstanser har samma invändningar som vi.
Debatter och protester kan ofta bidra till att politiker och stadsplanerare spänner bågen litet högre!

Nej, bloggaren har inte flyttat från Gamla Enskede och tänker inte göra det heller. Vi ser fram emot nästa fas i planprocessen och är mycket nyfikna på hur SBK kommer att tillgodose de krav som framfördes i remissyttrandena från Vägverket, Länstyrelsen, mm

Mera sol!

1 kommentar:

  1. Det är klart ni får kritisera, det är bara det att all kritik hittils har saknat substans. Sedan får projektet kritik från annat håll, och då säger ni saker som "inte bara vi som klagar!!!" trots att det rör sig om kritik om saker alla känner till, och som ingen bestrider att det måste fixas. Det finns problem, och de måste lösas.

    Vill ni bli tagna på allvar så är mitt råd till er att hitta verkliga saker att kritisera, nu är det mest löjligt.

    SvaraRadera